Από το 1959 κατασκευάζουμε κατοικίες , γραφεία , καταστήματα , δημόσια κτίρια, και άλλα. Τα έμπειρα στελέχη , επιστημονικά καταρτισμένα και εξειδικευμένα βρίσκονται πάντα κοντά σας για να σας προσφέρουν την ιδανικότερη λύση για μελέτη , κατασκευή ή ανακαίνιση των χώρων σας.


Αναλαμβάνουμε την έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών, τις Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων, τις Τακτοποιήσεις Ημιυπαιθρίων καθώς και Βεβαιώσεις Μηχανικού για μεταβιβάσεις ακινήτων.







Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Γνωστοποιήθηκαν οι χάρτες με τα αυθαίρετα

Το υπουργείο Περιβάλλοντος έδωσε στη δημοσιότητα τους πρώτους χάρτες με τα αυθαίρετα που έχουν δηλωθεί για να τακτοποιηθούν.

Αναλυτικότερα, το εντυπωσιακότερο στοιχείο που προέκυψε από την καταγραφή είναι ότι μεταξύ των 300.000 αυθαιρέτων, υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν δηλωθεί κτίσματα τα οποία... δεν υπάρχουν. Προφανώς, ο στόχος στις περιπτώσεις αυτές είναι να μπουν στη ρύθμιση αυθαίρετα που θα ανεγερθούν αργότερα.
Τους πρώτους χάρτες παρουσίασε τη Δευτέρα ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ.Παπακωνσταντίνου κατά τη 2η συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Γεωπληροφορίας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Για πρώτη φορά έχουμε εικόνα για ένα νησί - αυτό το νησί τυχαίνει να είναι η Μύκονος. Σε χάρτη αποτυπώνονται τα δηλωμένα αυθαίρετα. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να ξέρουμε πού σε ένα δάσος έχει χτιστεί αυθαίρετο και έτσι μπορούμε να πάμε και να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια του νόμου, εφόσον μέσα στα δάση απαγορεύονται τα αυθαίρετα.»


topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου