Από το 1959 κατασκευάζουμε κατοικίες , γραφεία , καταστήματα , δημόσια κτίρια, και άλλα. Τα έμπειρα στελέχη , επιστημονικά καταρτισμένα και εξειδικευμένα βρίσκονται πάντα κοντά σας για να σας προσφέρουν την ιδανικότερη λύση για μελέτη , κατασκευή ή ανακαίνιση των χώρων σας.


Αναλαμβάνουμε την έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών, τις Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων, τις Τακτοποιήσεις Ημιυπαιθρίων καθώς και Βεβαιώσεις Μηχανικού για μεταβιβάσεις ακινήτων.







Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ξεκινά η Ηλεκτροδότηση των Τακτοποιημένων Αυθαιρέτων

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσει η ηλεκτροδότηση των αυθαιρέτων για τα οποία έχει κινηθεί η διαδικασία για την τακτοποίησή τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει πληρωθεί η πρώτη δόση των προστίμων, ενώ σύμφωνα με στελέχη της ΔΕΗ, αναμένεται η σχετική εγκύκλιος από το υπουργείο Περιβάλλοντος προκειμένου να ξεκαθαριστούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Σημειώνεται ότι ως το τέλος Οκτωβρίου υποβλήθηκαν 29.343 αιτήσεις για την τακτοποίηση αυθαιρέτων. Για τις 563 έχουν καταβληθεί όλα τα πρόστιμα, ενώ για 1.369 αιτήσεις έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία είσπραξης των προστίμων. Επίσης, 5.110 αιτήσεις βρίσκονται στην αρχική υποβολή - έχουν καταβληθεί τα παράβολα και έχει εκδοθεί ο αριθμός για τα αυθαίρετα - ενώ 22.300 αιτήσεις βρίσκονται στη φάση της επεξεργασίας καθώς δεν έχουν καταβληθεί παράβολα.
Επίσης, το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει από το υπουργείο Περιβάλλοντος εκστρατεία ενημέρωσης για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, αφού πλέον απομένει λιγότερο από έναν μήνα (η προθεσμία λήγει στις 30 Νοεμβρίου) για την υποβολή των αιτήσεων. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση.

http://www.energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου