Από το 1959 κατασκευάζουμε κατοικίες , γραφεία , καταστήματα , δημόσια κτίρια, και άλλα. Τα έμπειρα στελέχη , επιστημονικά καταρτισμένα και εξειδικευμένα βρίσκονται πάντα κοντά σας για να σας προσφέρουν την ιδανικότερη λύση για μελέτη , κατασκευή ή ανακαίνιση των χώρων σας.


Αναλαμβάνουμε την έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών, τις Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων, τις Τακτοποιήσεις Ημιυπαιθρίων καθώς και Βεβαιώσεις Μηχανικού για μεταβιβάσεις ακινήτων.Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Πάει για παράταση η τακτοποίηση αυθαιρέτων

Σε παράταση "δύο συν δύο" μηνών φαίνεται πως προσανατολίζεται το υπουργείο Περιβάλλοντος, προκειμένου οι περίπου 1,5 εκατ. ιδιοκτήτες αυθαιρέτων να τακτοποιήσουν τα κτίσματά τους. Αντί τέλος Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μελετούν λήξη της προθεσμίας κατά τα τέλη Απριλίου, επειδή και τα κρατικά ταμεία έχουν ανάγκη από έσοδα, την ώρα που οι αιτήσεις για τακτοποίηση δεν ξεπερνούν συνολικά μέχρι στιγμής τις 130.000, με τα έσοδα μόνο από τα παράβολα να φτάνουν τα 170 εκατ. ευρώ.

Οι διατάξεις του νέου νόμου περί τακτοποίησης αυθαιρέτων και ημιυπαιθρίων - ο λεγόμενος νόμος Παπακωνσταντίνου - εκτιμάται έχει πολλές ασάφειες και κενά, με αποτέλεσμα να επιβραδύνονται πολύ οι διαδικασίες.

http://voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου