Από το 1959 κατασκευάζουμε κατοικίες , γραφεία , καταστήματα , δημόσια κτίρια, και άλλα. Τα έμπειρα στελέχη , επιστημονικά καταρτισμένα και εξειδικευμένα βρίσκονται πάντα κοντά σας για να σας προσφέρουν την ιδανικότερη λύση για μελέτη , κατασκευή ή ανακαίνιση των χώρων σας.


Αναλαμβάνουμε την έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών, τις Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων, τις Τακτοποιήσεις Ημιυπαιθρίων καθώς και Βεβαιώσεις Μηχανικού για μεταβιβάσεις ακινήτων.Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

By-pass στην καρδιά της Αθήνας με άξονα την Πανεπιστημίου

Τη διοργάνωση διεθνούς αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την πολεοδομική ανασυγκρότηση του κέντρου της Αθήνας ανακοινώνει την προσεχή Τετάρτη 21 Μαρτίου, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης. Ναυαρχίδα της παρέμβασης, συμβολική αλλά και επί της ουσίας, η ένταξη της οδού Πανεπιστημίου σε έναν πολεοδομικό και αρχιτεκτονικό «δακτύλιο» που θα συνδέσει ισχυρούς πόλους της πολιτιστικής και εμπορικής ζωής της πρωτεύουσας με τον περίπατο των αρχαιολογικών χώρων και δύο μεγάλα αρχαιολογικά μουσεία.

Η Πανεπιστημίου δεν πεζοδρομείται, αλλά κλείνει για τα αυτοκίνητα. Παραδίδεται ολόκληρη στα τραμ (επέκταση της υπάρχουσας γραμμής από Σύνταγμα προς Πατήσια) στο ποδήλατο και τους πεζούς.

Το Ίδρυμα Ωνάση αναλαμβάνει τα έξοδα του διαγωνισμού και αξιοποιεί το κύρος του για να τρέξει τις διαδικασίες σε πολύ πιο γρήγορους χρόνους σε σχέση με το δημόσιο.

http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου