Από το 1959 κατασκευάζουμε κατοικίες , γραφεία , καταστήματα , δημόσια κτίρια, και άλλα. Τα έμπειρα στελέχη , επιστημονικά καταρτισμένα και εξειδικευμένα βρίσκονται πάντα κοντά σας για να σας προσφέρουν την ιδανικότερη λύση για μελέτη , κατασκευή ή ανακαίνιση των χώρων σας.


Αναλαμβάνουμε την έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών, τις Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων, τις Τακτοποιήσεις Ημιυπαιθρίων καθώς και Βεβαιώσεις Μηχανικού για μεταβιβάσεις ακινήτων.Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Από Μάρτιο οι νέες πολεοδομίες

Ως τον Μάρτιο αναμένεται να καταργηθούν οι πολεοδομίες με τη σημερινή τους μορφή και να λειτουργήσουν οι νέες δομές, που θα εκδίδουν τις οικοδομικές άδειες ελέγχοντας μόνο την τήρηση των όρων δόμησης.
Το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος για το νέο τρόπο έκδοσης των οικοδομικών αδειών προβλέπεται να κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες. Την ευθύνη για τη νέα οικοδομή θα έχουν ο ιδιοκτήτης και ο μελετητής μηχανικός, ενώ θα δημιουργηθεί σώμα ελεγκτών μηχανικών από ιδιώτες, οι οποίοι θα λειτουργούν με ευθύνη των περιφερειών.
 
http://www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου